Liljendahls Bygg

 • Registrera dig
  *
  *
  *
  *
  *
  Fields marked with an asterisk (*) are required.
 • Sök
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/17/165717/liljendahlsbygg.se/public_html/plugins/content/uddeim_pms_contentlink.php on line 50

Stabil bostadsmarknad

Skicka sidan Skriv ut PDF

Stabilt på bostadsmarknaden

Svensk Mäklarstatistik redovisar varje månad aktuell och heltäckande statistik för bostadsrätter, villor och fritidshus i Sverige. Rapporten för april 2012 visar på ett stabilt läge på bostadsmarknaden.
Medelpriset för en villa i riket har stigit med 2 procent under de senaste tre månaderna.  I Storstockholm har villapriserna stigit med 3 procent under tidsperioden.  I Göteborg har villapriserna stigit med 4 procent och priset för en villa i Stormalmö har under samma period sjunkit med 1 procent. Bostadsrättspriserna har under de senaste tre månaderna stigit med 5 procent på riksnivå.  I centrala Stockholm och Göteborg har bostadrättspriserna stigit med 4 procent under samma period, i centrala Malmö har priserna stigit med 6 procent.  Det har blivit mer stabilt på bostadsmarknaden men det är skillnader mellan olika delar av landet.
läs mer   >
Senast uppdaterad ( 2012-05-23 21:53 )  
Annons

Nyhetsbrev

Certifikat

Sveriges Byggindustri   SAK     ID06
 

Ekenäs Hus

ekenashus


Går du i byggtankar? Vi säljer och representerar Ekenäs hus i Halland, exklusiva hus med kvalitet in i minsta nubb.

Vi har erfarna säljare som kan allt om Ekenäs hus, tomter, grunder och bygglov.

Beställ Ekenäs hus produktblad redan idag!

Du kan också kontakta Per Liljendahl på telefon 0346-690 030 eller genom detta formulär